Ledarskap intresseanmälan till Personlig ledarutveckling!

Vill du öka resultatet, hinna med det strategiska arbetet och få medarbetare som toppresterar?

Som chef är det lätt att hamna i den operativa fällan. Arbetsdagarna går åt till att hjälpa medarbetare och hantera akuta saker. Det behöver inte vara så! Vi hjälper dig utveckla ditt ledarskap genom att komma ur den operativa fällan. Dessutom lär du dig strukturerat arbetssätt, balans mellan operativt och strategiskt arbete, samt bli en högpresterande ledare som skapar fantastiska resultat. Utbildningen fokuserar på din ledarskapsutveckling.

Nedan anmäler du dig till Personlig Ledarutveckling (individuellt). Är ni fler chefer från samma företag? Då skräddarsyr vi utbildningen baserat på era behov.

Ladda ner produktbladet ”Skapa Toppresterare” här

Nyttan för dig!

  • Ett ledarskap som minskar den operativa fällan och ökar det långsiktiga arbetet
  • Metoder som utvecklar och lär medarbetare prestera mer – utan att öka arbetstiden
  • Ledarstil som skapar delaktighet, ökad motivation och arbetsglädje
  • Du får mer tid till strategiskt arbete
  • Struktur i vardagen gör att du kan minska på kvälls- och eventuellt helgarbete markant
  • Mer självgående medarbetare gör att du blir mindre störd med detaljfrågor

Intresseanmälan Personlig Ledarutveckling på Distans

Personlig Ledarutveckling är en utbildningsform som anpassas för dig beroende på ditt nuläge, din befattning och dina utvecklingsbehov. Vi utvecklar chefer i Sverige och Europa. Anmälan är inte bindande. Inom kort efter din anmälan blir du kontaktad av Internova för bokning av en telefonintervju. Då går vi igenom dina utvecklingsbehov och dina önskemål för utbildningens upplägg. Kort efter mötet får du en offert med pris för utbildningen

Omfattning och tid: Enligt överenskommelse Plats: Online Uppföljning: Regelbunden mailuppföljning och support ingår. Pris: Enligt offert

Har du frågor eller önskemål?

Genom att tacka ja, blir du medlem i vår utskickslista och du kommer löpande få intressanta artiklar, medlemserbjudanden och information via våra digitala e-post utskick.

Var god vänta...
Ulla Lilliehöök
Ulla LilliehöökExecutive Coach

Sedan 2000 har Ulla framgångsrikt utvecklat chefer och medarbetare på företag och organisationer inom en rad olika branscher. Ullas karriärbyte kom efter tio år i IT-branschen, varav fem år som regionchef på ett datautbildningsföretag där hon med stor framgång började jobba med ett prestationsinriktat ledarskap. Denna erfarenhet kom att bli grunden för en ny karriär som företagare och ledarutvecklare. Ulla är Certifierad PCC (Professional Certified Coach) via International Coach Federation (ICF) och även medlem i ICF och EMCC (European Mentoring and Coaching Council).