Intresseanmälan till Individuell ledarutveckling!

Vill du öka resultatet, hinna med det strategiska arbetet och få medarbetare som toppresterar?

 

Som chef är det lätt att hamna i den operativa fällan. Arbetsdagarna går åt till att hjälpa medarbetare och hantera akuta saker. Det behöver inte vara så! Vi hjälper dig utveckla ditt ledarskap genom att komma ur den operativa fällan. Dessutom lär du dig strukturerat arbetssätt, balans mellan operativt och strategiskt arbete, samt bli en högpresterande ledare som skapar fantastiska resultat. Utbildningen fokuserar på din ledarskapsutveckling.

Nedan anmäler du dig till Individuell Ledarutveckling. Är ni fler chefer från samma företag? Då skräddarsyr vi utbildningen baserat på era behov.

Nyttan för dig!

  • Minska den operativa fällan och öka det långsiktiga arbetet

  • Hur du får medarbetare att utveckla sin produktivitet

  • Få mer tid till strategiskt arbete – på normal arbetstid!

  • Tack vare bättre struktur på dagtid kommer övertiden att minska

  • En ledarstil som skapar delaktighet, ökad motivation och arbetsglädje

  • Med mer självgående medarbetare blir du mindre störd och mer produktiv

Intresseanmälan Individuell Ledarutveckling på Distans

Personlig Ledarutveckling är en utbildningsform som anpassas för dig beroende på ditt nuläge, din befattning och dina utvecklingsbehov. Vi utvecklar chefer i Sverige och Europa. Anmälan är inte bindande. Inom kort efter din anmälan blir du kontaktad av Internova för bokning av en telefonintervju. Då går vi igenom dina utvecklingsbehov och dina önskemål för utbildningens upplägg. Kort efter mötet får du en offert med pris för utbildningen

Omfattning och tid: Enligt överenskommelse Plats: Online Uppföljning: Regelbunden mailuppföljning och support ingår. Pris: Enligt offert

Har du frågor eller önskemål?

CAPTCHA

Genom att tacka ja, blir du medlem i vår utskickslista och du kommer löpande få intressanta artiklar, medlemserbjudanden och information via våra digitala e-post utskick.

Var god vänta...

Om Ulla Lilliehöök – ägare till Internova

 

Sedan 2000 har Ulla framgångsrikt utvecklat chefer och medarbetare på företag och organisationer inom en rad olika branscher. Ullas karriärbyte kom efter tio år i IT-branschen, varav fem år som regionchef på ett datautbildningsföretag där hon med stor framgång började jobba med ett prestationsinriktat ledarskap.

Denna erfarenhet kom att bli grunden för en ny karriär som företagare och ledarutvecklare. Sedan 2007 är Ulla Certifierad PCC (Professional Certified Coach) via International Coach Federation (ICF) och även medlem i ICF och EMCC (European Mentoring and Coaching Council).