Vi skräddarsyr era behov av kunskap om ledarskap! Vi lotsar dig rätt i kunskapsdjungeln!

Förändringar på gång i företaget? Mellan 50–70 % av alla förändringar misslyckas. Internova är en tidseffektiv länk mellan teori (forskning, undersökningar, litteratur) och praktik (näringslivet). Du och företaget får snabbt den specifika kunskap om ledarskap ni behöver för att lyckas bättre med era förändringsbehov.

 

Har du rätt nycklar till kunskap om ledarskap?

Rätt kunskap om ledarskap är huvudnyckeln för att lyckas bättre med förändringar!

Chefer måste veta vilka ledarskapsnycklar som är lämpligast, hur de ska användas och använda dem på rätt sätt. De nycklar som effektivt ger toppresterande och självgående medarbetare. Med er djupa kunskap om företaget tillsammans med vår teoretiska och praktiska kunskap om ledarskap (coachande ledarskap, prestationsökning, förändring och utveckling) kommer ni lyckas ännu bättre med era förändringsmål.

 

 

Spara din tid och låt Internova förse dig med den kunskap om ledarskap som du behöver!Skräddarsydd kunskap o ledarskap

Visst – du kan alltid gå en kurs, läsa managementböcker och leta på internet, men det tar både tid och kraft. I stället hjälper Internova dig/er att få den kompetens och kunskap om ledarskap som du behöver just nu. Rätt kunskap vid rätt tillfälle gör att ni mycket snabbare kommer framåt i att lösa era företagsproblem, behov eller utmaning. Vår kunskap kommer från egen kunskapsbank, forskning, undersökningar, litteratur och relevanta artiklar nationellt och internationellt.

Internova har följt ledarskapsutvecklingen i mer än 20 år. Vår djupa kunskap i ämnet gör att vi snabbt kan leverera den kunskap om ledarskap ni behöver för att lösa era företagsproblem. Ni sparar tid på kunskapsinsamling och kan fokusera mer på att hitta smarta lösningar.
 

 

Internova skräddarsyr den kunskap om ledarskap du behöverBehovsanalys och leverans av kunskap inom learskap!

TESTA OSS GRATIS! ERBJUDANDET GÄLLER TILL DEN 21/6!

För att testa oss och få en uppfattning om vår kompetens har du möjlighet att testa oss kostnadsfritt vid ett tillfälle. Det gäller ett begränsat urval av våra åtta huvudområden.

De 8 huvudområdena som ingår i kostnadsfritt erbjudande är: Att leda sig själv och arbeta effektivt, Att leda andra, Konsten att lyckas med förändringar, Målorienterat arbetssätt, Systematisk medarbetarutveckling, Coachande Ledarskap, Effektiva och dynamiska möten samt Balans mellan chefskap och ledarskap.

Fyll i ett av dessa områden i enkäten nedan. Vi behöver din intresseanmälan senast den 1/6 för att ta del av det kostnadsfria erbjudandet.

 

Hur skräddarsydd kunskap om ledarskap går till!

Tre enkla steg:

  1. Maila oss genom att fylla i enkät nedan 
  2. Telefonmöte bokas för behovsanalys
  3. Du får den kunskap du behöver inom en vecka*)

*) för att utnyttja kostnadsfritt specialerbjudande gäller endast ett av de 8 huvudområden som framgår ovan och vid ett tillfälle .

Vi startar med ett för båda parter godkänt sekretesskontrakt och därefter görs en behovsanalys. Behovsanalysen sammanställs och enligt överenskommelse presenterar vi förslag på de kunskaper som ni behöver.

Era fördelar är att den skräddarsydda kunskapen om ledarskap gör att ni snabbare, effektivare och med högre kvalitet når era förändringsmål. Till höger ser du de huvudområden vi kan hjälpa dig med.

Fyll i de områden du vill veta mer om! Vi kontaktar dig för att boka en behovsanalys via telefon. Därefter analyseras och sammanställs behovsanalysen och vi levererar den kunskap och/eller kompetens ni behöver för att snabbare lyckas med era förändringar.

Var god vänta...