Kompetens är färskvara och av oss får du kompetens du behöver nu. Du sparar tid och kan koncentrera dig på företagets kärnområde.

Områdena i kunskapsdjungeln är Internovas kärnområden!

Förändringsbehov i företaget? Mellan 50–70 % av alla förändringar misslyckas. Internova är en tidseffektiv länk mellan teori (forskning, undersökningar, litteratur) och praktik (näringslivet).

 

 

Har du rätt nycklar till kunskap om ledarskap?

 

Rätt kunskap om ledarskap är huvudnyckeln för att lyckas bättre med förändringar!

Chefer måste veta vilka ledarskapsnycklar som är lämpligast, hur de ska användas och använda dem på rätt sätt. De nycklar som effektivt ger toppresterande och självgående medarbetare. Med er djupa kunskap om företaget tillsammans med vår teoretiska och praktiska kunskap om ledarskap (coachande ledarskap, prestationsökning, förändring och utveckling) kommer ni lyckas ännu bättre med era förändringsmål.

 

Se längre ner vilka områden du kan få hjälp med!

 

Du får den kunskap du behöver nu, för att snabbare komma vidare i ditt arbete!Skräddarsydd kunskap o ledarskap

Visst – du kan alltid gå en kurs, läsa managementböcker och leta på internet, men det tar både tid och kraft. I stället förser Internova dig/er med den kompetens  som du behöver just nu. Rätt kunskap gör att ni mycket effektivare kan lösa era företagsproblem, behov eller utmaning. 

Internova har följt ledarskapsområdet i mer än 20 år. Vår djupa kunskap i ämnet gör att vi snabbt kan leverera den kunskap om ledarskap ni behöver för att lösa era företagsproblem. Ni sparar tid på kunskapsinsamling och kan fokusera på att hitta smartare lösningar.

 

Internova skräddarsyr den kunskap om ledarskap du behöver

 

Vi lotsar dig snabbare genom kunskapsdjungeln så du kan koncentrera dig på företagets kärnområden!

 

Tre steg för skräddarsydd kunskap!

  1. Maila oss genom att fylla i enkät nedan 
  2. Telefonmöte bokas för behovsanalys
  3. Du får den kunskap du behöver inom en vecka*)

Vi startar med ett för båda parter godkänt sekretesskontrakt och därefter görs en behovsanalys. Behovsanalysen sammanställs och enligt överenskommelse presenterar vi förslag på de kunskaper som ni behöver.

Era fördelar är att den skräddarsydda kunskapen gör att ni snabbare, effektivare och med högre kvalitet når era förändringsmål. Till höger ser du de huvudområden du kan få hjälp med.

Fyll i de områden du vill veta mer om! Vi kontaktar dig för att boka en behovsanalys via telefon. Därefter analyseras och sammanställs behovsanalysen. Vi levererar den kunskap och/eller kompetens ni behöver för att snabbare lyckas med era förändringar.

 

Vill du veta mer om skräddarsydd kunskap?

Ring 042-18 77 00 eller maila Ulla Lilliehöök

Var god vänta...