Vi skräddarsyr era behov av kunskap om ledarskap! Vi lotsar dig rätt i kunskapsdjungeln!

Förändringar på gång i företaget? Mellan 50–70 % av alla förändringar misslyckas. Internova är en tidseffektiv länk mellan teori (forskning, undersökningar, litteratur) och praktik (näringslivet). Du och företaget får snabbt den specifika kunskap om ledarskap ni behöver för att lyckas bättre med era förändringsbehov.

 

Har du rätt nycklar till kunskap om ledarskap?

Rätt kunskap om ledarskap är huvudnyckeln för att lyckas bättre med förändringar!

Chefer måste veta vilka ledarskapsnycklar som är lämpligast, hur de ska användas och använda dem på rätt sätt. De nycklar som effektivt ger toppresterande och självgående medarbetare. Med er djupa kunskap om företaget tillsammans med vår teoretiska och praktiska kunskap om ledarskap (coachande ledarskap, prestationsökning, förändring och utveckling) kommer ni lyckas ännu bättre med era förändringsmål.

 

 

Spara din tid och låt Internova förse dig med den kunskap om ledarskap som du behöver!Skräddarsydd kunskap o ledarskap

Visst – du kan alltid gå en kurs, läsa managementböcker och leta på internet, men det tar både tid och kraft. I stället hjälper Internova dig/er att få den kompetens och kunskap om ledarskap som du behöver just nu. Rätt kunskap vid rätt tillfälle gör att ni mycket snabbare kommer framåt i att lösa era företagsproblem, behov eller utmaning. Vår kunskap kommer från egen kunskapsbank, forskning, undersökningar, litteratur och relevanta artiklar nationellt och internationellt.

Internova har följt ledarskapsutvecklingen i mer än 20 år. Vår djupa kunskap i ämnet gör att vi snabbt kan leverera den kunskap om ledarskap ni behöver för att lösa era företagsproblem. Ni sparar tid på kunskapsinsamling och kan fokusera mer på att hitta smarta lösningar.

Internova skräddarsyr den kunskap om ledarskap du behöver

 

Vi lotsar dig snabbt rätt i kunskapsdjungeln så du kan koncentrera dig på företagets kärnområden!

 

Tre steg för skräddarsydd kunskap!

  1. Maila oss genom att fylla i enkät nedan 
  2. Telefonmöte bokas för behovsanalys
  3. Du får den kunskap du behöver inom en vecka*)

Vi startar med ett för båda parter godkänt sekretesskontrakt och därefter görs en behovsanalys. Behovsanalysen sammanställs och enligt överenskommelse presenterar vi förslag på de kunskaper som ni behöver.

Era fördelar är att den skräddarsydda kunskapen gör att ni snabbare, effektivare och med högre kvalitet når era förändringsmål. Till höger ser du de huvudområden du kan få hjälp med.

Fyll i de områden du vill veta mer om! Vi kontaktar dig för att boka en behovsanalys via telefon. Därefter analyseras och sammanställs behovsanalysen och vi levererar den kunskap och/eller kompetens ni behöver för att snabbare lyckas med era förändringar.

 

Vill du veta mer om skräddarsydd kunskap?

Ring 042-18 77 00 eller maila Ulla Lilliehöök

Var god vänta...