Vi lotsar dig rätt i kunskapsdjungeln! Du får den kunskap du behöver nu!

Förändringar på gång i företaget? Mellan 50–70 % av alla förändringar misslyckas. Internova är en tidseffektiv länk mellan teori (forskning, undersökningar, litteratur) och praktik (näringslivet). Du och företaget får snabbt den specifika kunskap ni behöver för att lyckas ännu bättre med era förändringsbehov.

 

Rätt ledarskap är huvudnyckeln för att lyckas bättre med förändringar!

Chefer måste veta vilka ledarskapsnycklar som är lämpligast, hur de ska användas och använda dem på rätt sätt. De nycklar som effektivt ger toppresterande och självgående medarbetare. Med er djupa kunskap om företaget tillsammans med vår expertis inom ledarskap, prestationsökning, förändring och utveckling kommer ni lyckas ännu bättre med era förändringsmål.

 

Spara tid - skräddarsydd kunskap med Internova

 

Spara din tid och låt Internova förse dig med den kunskap du behöver!

Visst – du kan alltid gå en kurs, läsa managementböcker och leta på internet, men det tar både tid och kraft. I stället hjälper Internova dig att få den kunskap och kompetens du behöver nu. Ökad kunskap som snabbt hjälper er komma vidare i aktuellt problem, behov eller utmaning. Kunskapen kommer från vår egen kunskapsbank, från forskning, litteratur och relevanta artiklar nationellt och internationellt.

 

Kostnadsfri behovsanalys och leverans av kunskap inom ett kunskapsområde!

SPECIALERBJUDANDE TILL DEN 13/4!

För att testa oss och få en uppfattning om vår kompetens har du möjlighet att testa oss kostnadsfritt vid ett tillfälle. Det gäller ett begränsat urval av våra åtta huvudområden.

De 8 huvudområdena som ingår i kostnadsfritt erbjudande är: Att leda sig själv och arbeta effektivt, Att leda andra, Konsten att lyckas med förändringar, Målorienterat arbetssätt, Systematisk medarbetarutveckling, Coachande Ledarskap, Effektiva och dynamiska möten samt Balans mellan chefskap och ledarskap.

Fyll i ett av dessa områden i enkäten nedan. Skicka senast den 2/4 för att ta del av det kostnadsfria erbjudandet.

 

Hur skräddarsydd kunskap går till!

Tre enkla steg:

  1. Maila oss genom att fylla i enkät nedan. 
  2. Telefonmöte för behovsanalys
  3. Du får den kunskap du behöver inom en vecka*)

*) för att utnyttja kostnadsfritt specialerbjudande gäller endast de 8 huvudområden som framgår ovan.

Vi startar med ett för båda parter godkänt sekretesskontrakt och därefter en behovsanalys. Behovsanalysen sammanställs och enligt överenskommelse presenterar vi förslag på de kunskaper som ni behöver.

Era fördelar är att den skräddarsydda kunskapen gör att ni snabbare, effektivare och med högre kvalitet når era förändringsmål. Till höger ser du de huvudområden vi kan hjälpa dig med.

Fyll i de områden du vill veta mer om! Vi kontaktar dig för att boka en behovsanalys via telefon. Därefter analyseras och sammanställs behovsanalysen och vi levererar den kunskap och/eller kompetens ni behöver för att snabbare lyckas med era förändringar.

Var god vänta...