Öka din inre energi och skapa det liv du vill ha!

Lever du det liv som du innerst inne vill? Känner du livsglädje, arbetsglädje? Ibland hamnar man fel eller går vilse på livets vägar. Det är något som irriterar, skaver eller känns tokigt. Någon form av förändring behövs.

Inledning

Beroende på hur våra basbehov är tillgodosedda påverkar det vår energinivå och hur vi mår. När du förstår mer om dig själv, tillgodoser de behov som får dig att må bra, kan du också skapa det liv du vill leva. Med tålamod, envishet, mod och träning kommer din energi att öka.

Genom att få mer kunskap i hur du kan öka din inre energi kommer det hjälpa dig både i ditt arbete och ditt övriga liv. Du kommer att få bättre livskvalitet. När du har hög energinivå känns det som om du kan bestiga vilket berg som helst – du ser bara möjligheterna.

Hög energinivå gagnar både medarbetare och företag!

Med företagens behov av hög förändringstakt är det ännu viktigare att anställda har hög energinivå. Att förändra och utveckla arbetsuppgifter, produkter och tjänster tar mycket energi. Ju mer inre energi anställda har, desto bättre kommer företag att lyckas.

Är du chef med personalansvar eller projektledare? Då behöver din energidos vara ännu högre vid förändringar. Du behöver uppbåda energi både i din roll som ansvarig för att förändringsmålen uppnås och ha en inre energi till att få alla inblandade att göra det som behövs för att förändringen ska bli verklighet.

Energikick i Marbella den 17-20 oktober

Hur är din energinivå? Behöver den en kick?

Kom till Marbella och lär dig hur du kan öka din inre energi.

 

Lär dig hur du ökar din inre energinivå

Du kommer lära dig de basbehov människan behöver för att känna stark inre energi. Du kommer lära dig hur du kan utveckla dig själv och förändra det du vill. Du får verktyg som du kan använda i din vardag. Det kommer hjälpa dig att skapa det liv som är livskvalitet för dig. Utbildningen är på två dagar (torsdag och lördag)

 

Marbella Walking – 10 eller 20 km i din egen takt

Vi kommer delta i Marbella Walking som arrangeras varje år. Det är en härlig tillställning med många positiva människor i alla åldrar. Vissa går snabbt, andra tar det lugnt. Takten du går i väljer du helt själv. Du kan välja mellan att gå 10 eller 20 kilometer. Marbella Walking varar i fyra dagar och vi deltar två av de dagarna (fredag och söndag). Vill du inte delta i Marbella Walking? Det är helt ok. Bara säg till i samband med din anmälan.

 

Fem fördelar med ökad energi

  1. Du blir bättre rustad för att klara av motgångar
  2. Din livskvalitet kommer att öka
  3. Du blir bättre på att se och ta vara på möjligheter
  4. Du har orken att förändra det du vill
  5. Du vet orsakerna till låg energinivå och vad du behöver göra för att öka dem

 

Ladda ned en broschyr med program och detaljer KLICKA HÄR!

 

Program den 17-20 oktober (torsdag till söndag)!

TORSDAG 10.00-16. 00
Välkomst och genomgång av våra 4 energidagar
Fyra basbehov som påverkar människans energi
En sund kropp ger mer energi
Proaktiv vs. reaktiv
Personlig utveckling – tips och verktyg
Reflektioner

FREDAG – 8.30 (tidigast – beror på vald sträcka)
Från kl 9.00 Marbella Walking 10 eller 20 km
Cirka 18.00 Gemensamma reflektioner

LÖRDAG 10.00-16.00
Positiva känslor och energi
Emotionell medvetenhet
Fokus och energi
Själens påverkan på energin
Din energikälla
Reflektioner

SÖNDAG – 8.30 (tidigast – beror på vald sträcka)
Marbella Walking 10 eller 20 km
Cirka 19.00 Gemensamma reflektioner
Avslut och middag

Kostnad 6 400 kr + moms

Följande ingår: Fem hotellnätter i med frukost, utbildning med lunch och fika (två dagar), anmälningsavgift för deltagande i Marbella Walking (två dagar), samt avslutningsmiddag.

 

Anmälan till Energikick i Marbella den 17-20/10

Anmälan senast den 26 juli. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. När vi har mottagit din anmälan skickas bekräftelse och fakturera till angiven e-postadress. Priset inkluderar 5 nätter med frukost (16-21/10) på hotell i Marbella, 2 dagars utbildning med fika och lunch, deltagande i 2 dagar i Marbella Walking samt avslutningsmiddag den 20/10. KOSTNAD: 6 400 kr + moms

Skriv din fråga här. Fyll i dina uppgifter nedan och klicka nedan på skicka. Vi svarar inom två arbetsdagar.

Genom att tacka ja, blir du medlem i vår utskickslista och du kommer löpande få intressanta artiklar, erbjudanden och information via våra digitala e-post utskick.

Var god vänta...

 

Mer om människans energi och hur det påverkar arbetet!

Hög energinivå gagnar företag!

Öka din inre energi
Med företagens behov av hög förändringstakt är det ännu viktigare att anställda har hög energinivå. Att förändra och utveckla arbetsuppgifter, produkter och tjänster tar mycket energi. Ju mer inre energi anställda har, desto bättre kommer företag att lyckas.

För chefer är det ännu viktigare att värna om inre hög energinivå eftersom det är de som har ansvar för att se förändringar, skapa förutsättningar för att förändra och få med de anställda för att implementera förändringarna. Det kräver mycket hög energi och därför innebär det stora fördelar för företagen att cheferna har hög inre energi.

 

Är du chef med personalansvar eller projektledare?

Då behöver din energidos vara ännu högre vid förändringar. Du behöver uppbåda energi både i din roll som ansvarig för att förändringsmålen uppnås och ha en inre energi till att få alla inblandade att göra det som behövs för att förändringen ska bli verklighet.

 

 

Fyra basbehov som påverkar vår energi

Människan har fyra basbehov som påverkar hennes energi. Ju bättre dessa fyra basbehov tillgodoses, desto mer energi får hon. När du har hög energi blir det betydligt lättare att genomföra förändringar både i arbetslivet och i privatlivet. När energin däremot är låg blir minsta tanke på förändring jobbig och skjuts därför upp till någon gång “senare”.

KROPPEN        KÄNSLOR        SINNEN       SJÄLEN

De fyra basbehoven som påverkar människans energi är KROPPEN, KÄNSLOR, SINNEN och SJÄLEN. Kroppen innebär fyra faktorer som påverkar energinivå: 1) Vila, 2) Motion, 3) Sömn och 4) Näring. Känslor är bland annat emotionell medvetenhet – något som är oerhört viktigt även på arbetsplatsen och i synnerhet för chefer. Sinnen innebär hur viktigt vår fokus är och hur bristen på fokus dränerar vår energinivå. Själen innebär att leva enligt egna värderingar (och leva upp till arbetets värdering) samt vikten av att uppleva flow (både arbete och fritid).