Ulla Lilliehöök – Ledarutvecklare, Executive Coach & författare

 

Det är helt fantastiskt att se människor växa och utvecklas! Att hjälpa chefer och andra förändringsledare hitta sin väg till önskade förändringar, se dem utvecklas som ledare och skapa bättre resultat är väldigt stimulerande.

Lite historia om Ulla Lilliehöök

Sedan 2000 har Ulla utvecklat chefer och medarbetare på olika nivåer på företag inom olika branscher. Innan dess arbetade Ulla tio år i IT-branschen, varav fem år som regionchef på ett datautbildningsföretag. Det var här hon kom till insikt om hur mycket ledarskapet påverkar medarbetarna och företagets framgång.

Genom att anamma ett prestationsorienterat ledarskap lyckades hon förbättra företagets resultat och medarbetarnas arbetsglädje, samtidigt som hon kunde minska sin egen övertid (från 65 till 45 timmar).

Hon ökade omsättningen med 40 %, startade en ny filial, utsågs till bästa chefen i företaget samt minskade sin arbetstid med 30 %.

Det stora intresset av ledarskap och egna erfarenheter att vara chef som gjorde att hon på heltid vill hjälpa andra chefer och medarbetare att utvecklas. Sedan dess driver Ulla Lilliehöök företaget Internova & Co AB.


Ulla är sedan många år certifierad coach PCC via International Coach Federation. Se mer längre ner

 

Bok om ledarskap som ökar prestationerna och arbetsglädjen!

Ulla Lilliehöök har skrivit tre böcker: ”9+1 tips Roligare på jobbet” och ”Skapa Toppresterare – Konsten att öka prestation och arbetsglädje genom prestationsorienterat ledarskap” och ”Hur du får mer energi och ökar din livskvalitet” Klicka här för mer information

 

Föreläsningar, workshops genomförs på engelska eller svenska

Ulla håller föreläsningar, workshops, samt skriver bloggar och artiklar om ledarskap, effektivitet och ökad livskvalitet

Klicka här för att komma till Ullas Blogg

 

Vad tycker kunderna om Ulla Lilliehöök?

Hanna Grasso HR chef på Saint-Gobain Sekurit
”Teamledarna har stärkts enormt i sin roll. De har fått möjlighet att reflektera över sig själva och kan nu bättre reda ut konflikter. De tar större plats och vågar säga ifrån men även uppmuntra. 

Patrik Nyholm, Director of Sourcing, Sourcing Unit Sweden, PartnerTech AB
”Ulla har kommit med nya infalls­vinklar, där vi inte har fastnat i detaljer. Hennes energi och fö­r­må­ga att driva på har starkt bidragit till att vi lyckats genomföra för­änd­­ringarna.”

Liselotte Adilstam, Försäljningschef JM
”Ulla var bra på att pusha mig och fick mig att tänka i nya banor. Hon fick mig att själv leverera svaren och på så vis komma fram till bra lösningar. Boken ”Skapa Toppresterare” med dess frågeställningar, mallar och verktyg var bra och den fungerar nu som uppslags­bok för mig.”

Ulla Lilliehöök, Executive Coach,  Utbildare och Författare

Vill du utvecklas som chef och ledare?

Maila mig eller fyll i dina uppgifter nedan! Tillsammans analyserar vi dina utvecklingsbehov och vilka konkreta fördelar det kommer ge dig och företaget.

Skriv gärna här om du har några frågor, synpunkter, önskemål!

Var god vänta...

 

Mer om Ulla Lilliehöök

Ulla verkar som Executive Coach och har utbildat sig inom arbetslivspedagogik, management, ledarutveckling och innovation samt bevakar kontinuerligt forskning inom områdena. Kunskapen görs till användbar nytta i de utbildningar Internova erbjuder. Ulla integrerar alltid företagets mål i utbildningarna för att säkerställa nyttan av lärandet – både för deltagarna och för företaget.

Coaching är grundmetoden som tillämpas i lärandet och utvecklingen och Ulla är certifierad PCC (Professional Certified Coach) via International Coach Federation (ICF). Vidare är Ulla är medlem i ICF och EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

[/fusion_builder_column_inner]