Internova utvecklar chefer till coachande
ledare som gör förändringar till succé!

 

 LEDARUTVECKLING     TIME MANAGEMENT   CHANGE MANAGEMENT   

ROLIGARE PÅ JOBBET     FRUKOSTSEMINARIUM

Klicka på respektive rubrik för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig och företaget att bli ännu bättre!

 

Nedan ser du mer om Internovas utbud!

Coachande Ledarskap, Skräddarsydd kunskap, Change Managment, Senaste bloggarna

 

 

 

Coachande Ledarskap

Förändring och utveckling kräver ett ledarskap som får alla engagerade från start

 

Coachande ledarskap ökar medarbetares prestationerFör att förändringar ska bli lyckade är rätt ledarskap en mycket viktigt faktor. Eftersom det pågår ett ständigt förändrings- och utvecklingsbehov i företag behöver chefer bli riktigt vassa förändringsledare.

När förändringsvindarna blåser ställs ledarskapet på sin spets. Det gäller att få alla i förändringsteamet i samma båt, förståelse för varför förändringen måste genomföras, vilja att genomföra den samt kunskap om hur de ska göra.

Coachande ledarskap fokuserar på att leda, ge feedback och utveckla anställda för att de ska öka sina prestationer. Inte för att de måste utan för att de vill.

Läs mer om webinariet här!    Läs mer om att bli en Coachande Ledare här!

 

Skräddarsydd kunskap

Förändringsbehov i företaget? Ny kunskap? Vi lotsar er rätt och effektivt i kunskapsdjungeln!

Internova skräddarsyr den kunskap du behöver

Mellan 50-70% av av alla förändringar misslyckas tyvärr. Internova har 20 års erfarenhet av förändring och utveckling. Vi kan hjälpa er genom att skräddarsy den kunskap ni behöver för att lyckas bättre med förändringar. Du har 12 huvudområden att välja mellan. Där finns förmodligen en hel del kunskap som hjälper dig och företaget att få den kunskap ni behöver och spara er tid.

Med er djupa kunskap om företaget tillsammans med vår expertis inom bland annat ledarskap, prestationsökning, kommunikation, kreativitet, förändring och utveckling kommer ni lycka ännu bättre med era förändringsmål. Spara tid och låt oss förse dig med rätt kunskap och ökad kompetens.

Läs mer om skräddarsydd kunskap här!

 

Change Management


Att lyckas med förändringar är viktigt för nå önskade mål och skapa en bättre framtid. För att förändringar ska bli verklighet behövs struktur (management) ett ledarskap (leadership) som gör anställda engagerade i tidigt skede.

Internovas utbildning lär chefer och medarbetare en metod för förändringar där ni arbetar samtidigt som ni lär. Allas engagemang kommer att vara stort, motivationen att nå målen säkerställs och era prestationer kommer öka. Efter utbildningen har ni en strukturerad metod som ni kan använda i framtida förändringsarbete.

Datum för gratis webinarium och anmälan här!      Läs mer om utbildning  i Change Management här!

 

 

Senaste från Ullas blogg

 

Klicka vidare i vår huvudrubrik längst upp på sidan för att komma till det som du är intresserad av.

Ring oss om du har frågor 042-18 77 00 eller maila info@internova.se. Vi vill hjälpa dig att lyckas!