Mer än 20 års erfenhet av att utveckla människor i företag

OM
INTERNOVA

Internova utmärker sig i att uteckla chefer och medarbetare med expertis inom Time Management Tranformativt Ledarskap, Coachande Ledarskap och Målorienterat arbetssätt. Med över 20 års erfarenhet har Internova utvecklat anställdas produktivitet i företag och organisationer.

Forskningsbaserat lärande
För att säkerställa den höga kvaliteten och fördelarna med Internovas kurser är alla metoder och teorier baserade på forskning som omfattar ledarskap, arbetslivspedagogik, stresshantering, arbetslivspsykologi samt vetenskap om arbetsglädje och organisationsutveckling.

Vår filosofi
Internovas filosofi kretsar kring mikrolärande genom flera korta sessioner som sträcker sig över en längre tidsperiod. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för deltagarna att steg för steg integrera och öva nyvunna kunskaper och färdigheter i sitt dagliga arbete, vilket främjar utvecklingen och skapande av önskade vanor över tid. 

Ulla har varit certifierad PCC (Professional Certifide Coach) via ICF (International Coach Federation) sedan 2007 

MÖT ÄGAREN

Ulla Lilliehöök har arbetat med chefer och medarbetare på alla nivåer och inom många olika branscher och hjälpt dem att utveckla sin personliga ledarskapsförmåga. Ullas erfarenhet inom detta område skaffades under arbetet som regionchef inom IT-branschen. Genom att anamma ett transformativt ledarskap och målinriktat arbetssätt ökade Ulla avsevärt både företagets resultat och medarbetarnas arbetstillfredsställelse.

Ulla är certifierad coach (PCC) via ICF (International Coach Federation) och författare till tre böcker: “9+1 Tips Roligare på jobbet”, “Skapa Toppresteare – Utmaningen att öka prestation och arbetstillfredsställelse genom coachande ledarstil” och ”Få mer energi och öka din livskvalitet”. 

“ Internovas stora passion är att hjälpa medarbetare att öka sin produktivitet och välmående, samt att utveckla chefer till fantastiska ledare.”

Ulla Lilliehöök 

VÅRA KUNDER

KOMMA I KONTAKT

Vi hjälper dig att jobba smartare och få andra att väga genom coaching.

Fyll i formuläret här eller kontakta mig här: