Utvecklas i arbetet! Beställ Internovas böcker!

Ledarskap & Personlig utveckling

Att utvecklas i arbetet och som individ är viktigt för att bredda synfältet, få nya tankar och öka sin kompetens. Kunskap är färskvara och därför behövs kontinuerlig påfyllning. Internova har flera vägar till mer kunskap. Att läsa våra böcker är en bra början.

Få mer energi som ökar din livskvalitet

Lever du det liv som du innerst inne vill? Känner livsglädje eller är det något som saknas? Ibland hamnar man fel eller går vilse på livets vägar. Det är något som irriterar, skaver eller känns tokigt. Någon form av förändring behövs.

Beroende på hur våra basbehov är tillgodosedda påverkar det vår energinivå och hur vi mår.  Denna bok är till för dig som vill lära dig mer om vad människor behöver för att må bra, få mer energi, livsglädje och livskvalitet. Du kommer också lära dig hur du kan utveckla dig själv med hjälp av coaching.

ISBN: 978-91-979303-8 PRIS: 189 kr + bokmoms och postens fraktkostnader LEVERANSTID: 1-2 veckor

Skapa Toppresterare – av Ulla Lilliehöök

Utvecklas i arbetet - Skapa Toppresterare - bok om ledarskap av Ulla Lilliehöök

Boken fokuserar på hur du kan utveckla ett coachande ledarskap. Du kommer lära dig hur du systematiskt och effektivt sätt utvecklar dina medarbetare som gör att de blir mer självgående.

Du får tips på hur du kan leda dig själv effektivare och konkreta verktyg på hur du kan göra för att öka dina medarbetares prestationer, mer arbetsglädje som leder till bättre resultat. Läs mer om boken här

ISBN: 978-91-979393-1-4 PRIS: 189 kr + bokmoms (6%) och postens fraktkostnader. LEVERANSTID: 1-2 veckor (så länge lagret räcker).

Vill du veta mer om våra utbildningar i coachande ledarskap? Klicka här

9 + 1 tips – Roligare på jobbet – av Ulla Lilliehöök

Utvecklas i arbetet - Bok - Roligare på jobbet av Ulla LilliehöökBoken är lättläst med plats för anteckningar och egna tips. Den är tänkt att vara din hjälp till att skapa en bättre stämning genom att använda tipsen, reflektera över frågorna och träna på din egen utveckling. Du utvecklas i arbetet och som individ.
ISBN: 978-91-979303-0-7 PRIS: 149 kr + bokmoms (6%) och postens fraktkostnader. LEVERANSTID: 1-2 veckor (så länge lagret räcker).

Här beställer du Internovas böcker

Ange hur många du vill beställa.

Ange hur många du vill beställa

Ange hur många du vill beställa

Var god vänta...